bg-image

Bine ai venit la Arrogant Studio

Bulevardul Unirii, 35 – La 100 metri de Metrou Piata Unirii 1 – 0736.290.000

Contact – Arrogant Studio by Charm

Vino sa faci parte din echipa Arrogant Studio si toate visele tale vor deveni realitate in cel mai scurt timp posibil! Seriozitatea, confidentialitatea si plata la timp reprezinta regulile de baza ale studioului nostru. Pe noi ne gasesti pe Bulevardul Unirii, nr.35, la 100 de metri de magazinul Unirii (Metrou Piata Unirii 1). Ne poti scrie si pe Facebook sau Instagram. Iti vom raspunde de-ndata! 🙂 Te asteptam in vizita, la o cafea, sa povestim despre planurile tale de viitor. Iar daca ai intrebari despre domeniu, esti interesata, dar nu stii inca nimic despre asta, ne poti contacta si raspundem cu drag tuturor intrebarilor tale.


Aici ma simt ca acasa!
Eu am lucrat in trecut si in alte studiouri din Bucuresti, insa nicaieri nu m-am simtit atat de bine. Aici suntem ca intr-o familie, asa ca vin zambind la munca in fiecare dimineata, iar pentru mine conteaza enorm acest lucru!
Ioana
Model Arrogant Studio
Totul arata senzational!
De la camere, decoruri si pana la privelistea pe care o avem pe balcon. In plus, avem parte de cele mai tari sedinte foto-video, organizate pana in cele mai mici detalii de catre echipa. Intotdeauna sedintele foto-video sunt grozave!
Anca
Model Arrogant Studio
Confidentialitate deplina!
Am gasit la Arrogant Studio exact ceea ce mi-am dorit: confidentialitate, punctualitate si… neintarzierea platilor! Echipa de aici se ocupa de noi in cele mai mici detalii, iar asta ne-a ajutat sa devenim modele de top! 🙂
Maria
Model Arrogant Studio