O industrie din ce in ce mai cautata si mai apreciata de femei, videochatul poate aduce independenta financiara oricui. Acesta este principalul motiv pentru care femeile devin modele de videochat. Laura, in varsta de 25 de ani, este model de videochat de 4 ani si ne-a povestit care au fost motivele pentru care a intrat in aceasta lume.

Laura, care a fost principalul motiv pentru care ai ales sa fii model de videochat?

Studentia este grea, cu atat mai mult in Bucuresti. Eu stateam la camin, pentru ca nu imi permiteam sa platesc o chirie, nici ai mei nu ma puteau ajuta in acest sens. Asa ca, mi-am dorit sa ma mut singura intr-un apartament. Niciun alt job nu putea sa imi ofere venituri care sa ma ajute sa ma descurc atat cu plata chiriei, cat si cu traiul din Bucuresti. De aceea am ales sa devin model de videochat.

Pe langa partea financiara, care sunt celelalte motive pentru care ai ales videochatul?

Sunt numeroase motive. Poate nu multa lume stie, dar in spatele unui studio de videochat se afla oameni tineri si deschisi, dornici sa te ajute sa inveti si sa evoluezi. Asta e un alt lucru pe care l-am apreciat, atunci cand am descoperit videochatul.
Aici adaug si mediul luxos in care lucrez. Nu stiu daca alt domeniu iti ofera asemenea conditii. Este important locul in care lucrezi, pentru ca iti influenteaza starea de spirit. De asemenea, a fost singurul domeniu care mi-a oferit posibilitatea de a-mi alege propriul program de lucru. Eu nu sunt un om matinal deloc, iar majoritatea job-urilor incep de dimineata.
Si nu in ultimul rand, imi place faptul ca am parte de training si de suport permanent. Sunt zile cand sunt demoralizata, asa ca e important sa am sustinere mereu.

Ce le sfatuiesti pe cele care isi doresc sa devina modele de videochat?

Luptati pentru ceea ce va doriti, nu luati in seama parerile celor din jur. Si cel mai important, daca va doriti cu adevarat sa deveniti modele de videochat, acceptati critici si sfaturi din partea echipei. Scopurile voastre sunt comune, nu uitati!

Prin urmare, daca si tu iti doresti sa lucrezi intr-un mediu luxos, asa cum mentiona Laura, daca iti doresti sa evoluezi, paseste in aceasta lume a videochatului. Vei avea parte de numeroase beneficii, pe langa cele financiare. Incearca sa mergi la un interviu si sa vezi ce presupune meseria de model de videochat.