Videochatul a devenit de-a lungul timpului un subiect controversat si discutat de toata lumea. Fie ca stiu anumite detalii despre meseria de model de videochat, fie ca nu cunosc nimic despre asta, toti emit opinii. Insa, aceste opinii nu sunt intodeauna cele mai corecte. Asadar, pentru a lamuri lucrurile, este necesar sa raspundem catorva intrebari legate de aceasta industrie.

Este videochatul legal?

Una dintre cele mai des intalnite intrebari este aceea daca videochatul este legal. Videochatul este 100% legal de mai bine de 10 ani. Insa, ca in orice domeniu, exista studiouri care nu respecta legea. Prin urmare, inainte de a te angaja, este important sa alegi un studio care lucreaza legal, pentru a-ti oferi siguranta.

Cat pot castiga in prima luna?

In videochat, sumele castigate nu sunt aceleasi pentru fiecare model. Asta pentru ca, depinde doar de modele care sunt incasarile de care au parte. Veniturile din prima luna, intr-un studio de videochat de succes, pot incepe de la 4000$.

Este asigurata confidentialitatea?

 

Orice studio de videochat legal iti asigura confidentialitatea. Fiecare model isi poate alege un nickname pentru site si un pseudonim. Confidentialitatea identitatii tale este trebuie sa fie mentionata si in contractul pe care il vei incheia cu studioul de videochat.

Ce inseamna program flexibil?

Fiecare model de videochat isi poate alege propriul program in fiecare saptamana. In functie de cum vrei, poti alege sa lucrezi in ture de dimineata, de dupa-amiaza sau de noapte.

Pot face videochat de acasa?

Videochatul poate fi facut si de acasa, insa castigurile nu sunt atat de mari precum videochatul facut la un studio de videochat profesionist. Asta pentru ca intr-un studio de videochat vei avea parte de training permanent si de suport continuu.

Prin urmare, daca te-am lamurit cu privire la meseria de model de videochat, este momentul sa programezi un interviu. Acest domeniu iti poate schimba radical viata, daca alegi un studio de videochat profesionist. Arrogant by Charm te asteapta la un interviu! 🙂

Privacy Preference Center