Succesul in videochat nu se obtine printr-un trup perfect si un chip de papusa. Sunt alte aspecte ce trebuie luate in vedere atunci cand incepi sa lucrezi ca model de videochat. Unul dintre cele mai importante este si limbajul trupului. O comunicare eficienta cu membrii iti pot aduce sume mari de bani. Prin urmare, este important sa fii atenta la gesturi, pentru ca fac parte din comunicarea nonverbala.

Detaliile fac diferenta

Membrii sunt atrasi de modelele deschise, amabile si dragute. Astfel de stari pot fi transmise prin micile gesturi, chiar daca nu ne dam seama. Pe langa faptul ca trebuie sa zambesti in fata camerei, trebuie sa acorzi o importanta maxima si micilor gesturi. De pilda, daca tii mainile incrucisate sau daca eviti contactul vizual cu membrii, zambetul va fi nesemnificativ. Vei transmite o stare de nesiguranta, vei parea o persoana introvertita si negativista, lucruri ce ii fac pe membrii sa nu mai fie interesati de tine.

Contactul vizual exprima siguranta de sine

Contactul vizual este obligatoriu in videochat. Acesta exprima incredere de sine, forta, capacitatea de a domina. Ba chiar mai mult, atunci cand privesti membrii, ei vor vedea implicarea si curiozitate din partea ta. Bineinteles, incearca sa nu faci abuz de acest lucru, intrucat, unii membrii se pot simti intimidati sau tematori.

Expresiile faciale iti evidentiaza starile

Expresiile faciale pot transmite mai multe decat ai crede. De aceea, este important sa fii cat mai naturala, sa nu incerci sa pari ceea ce nu esti. Membrii isi dau seama atunci cand modelele schiteaza un zambet fals. Asadar, incearca sa nu te incrunti si sa abordezi un zambet mai subtil, atunci cand starea ta nu este una tocmai buna.

Tonul vocii este important

Tonul vocii, ritmul si vibratia sunt niste factori care fac diferenta dintre un model profesionist si unul incepator. Un ton inalt al vocii ii poate speria pe membrii, lucru pe care nu ti-l doresti. Pe de alta parte, un ton grav poate transmite duritate si agresivitate, lucru neatragator. Asadar, fii atenta la aceste lucruri, pe toata durata conversatiilor tale.

Toate aceste lucruri pot fi invatate cu ajutorul trainerilor. Un studio profesionist de videochat iti va pune la dispozitie traineri, care se vor ocupa de toate aceste detalii, astfel incat sa fii un model de succes. Prin urmare, alege un studio de videochat care iti ofera training pe toata durata colaborarii. Poti incerca, de pilda, sa programezi un interviu la unul din cele mai mari studiouri de videochat din Bucuresti, Charm Studios, pentru a te asigura ca ai parte de training permanent.

Privacy Preference Center