Videochatul este din ce in ce mai cautat in randul femeilor. Asta pentru ca le poate aduce incasari semnificative, un program dupa bunul plac si multe alte beneficii. A fi model de videochat nu este deloc usor, pentru ca trebuie sa detii arta comunicarii, sa fii mereu cu zambetul pe buze. Insa, este meseria care iti poate aduce independenta financiara. Irina este model de videochat de 3 ani si si-a convins prietena cea mai buna sa devina si ea model. Ne-a povestit de ce a facut acest lucru si cum a reusit sa o convinga.

Irina, incepe prin a ne spune de ce ai vrut ca prietena ta cea mai buna sa devina model de videochat, ca tine.

Nu e nimic mai frumos si mai placut decat sa lucrezi in acelasi loc cu prietena ta cea mai buna. Recunosc, asta a fost principalul motiv pentru care am vrut sa fie si ea model. In plus, ea nu prea profita de viata, nu iesea din cauza problemelor financiare. Isi dorea sa calatoreasca, sa cunoasca multe tari frumoase si nu a reusit sa faca acest lucru. Am vazut-o de multe ori trista din cauza asta, asa ca am convins-o sa devina model.

Cum anume ai reusit sa o convingi?

Nu a fost foarte usor, sincera sa fiu. Ea avea anumite preconceptii gresite despre videochat. Chiar daca nu avea o problema cu faptul ca eu eram model de videochat, ea spunea ca nu va face niciodata asta. Insa, i-am aratat castigurile de care am eu parte, i-am aratat faptul ca pot sa imi permit sa calatoresc oriunde. Ba chiar mai mult, am dus-o intr-o excursie in Italia, tara pe care si-a dorit inca de mica sa o vada. Atunci a fost momentul decisiv, in care a spus “vreau sa lucrez in videochat.”

Cum este sa lucrati in acelasi mediu?

Chiar mergem la munca cu placere. De fapt, e mult spus munca. Acum simt ca merg in vizita la a doua mea familie si sunt si platita pentru treaba asta. Ne ajutam reciproc cu sfaturi, cu idei, invatam impreuna. E un sentiment foarte placut.

Prin urmare, daca inca nu esti model de videochat, incearca sa ii propui prietenei tale sa faceti acest lucru impreuna. Pe langa faptul ca va veti usura munca, veti lucra in acelasi mediu, veti avea despre ce sa povestiti si va veti incuraja una pe alta.